top of page
zwembad

ZWEMBAD-, ZWEMVIJVER- EN VIJVERPRODUCTEN

Zwembadproducten

Uw zwembad winterklaar maken of groen water weer proper krijgen? Geen zwembad zonder onderhoud, wij hebben een ruim aanbod aan BSI zwembadproducten voor het onderhoud voor uw zwembad en kristalhelder zwembadwater: van chloorproducten en vlokmiddel, tot PH+ en PH-.

logo-bsi

Zwemvijver- en vijverproducten

Waar een zwembad dood water heeft, is het water in een zwemvijver het hele jaar door levend. Hierbij heeft elk seizoen specifieke noden, waarbij parameters als PH-, GH- en KH-waarden, fosfor en steeds in balans moeten zijn om algenvorming, slib en troebel water te vermijden en het biologisch evenwicht te creëren of te herstellen. Wij beschikken over een gamma natuurlijke (zwem)-vijverproducten van BSI (zoals Alg Stop) en Agriton.

agriton

Duurzame oplossingen

De uitdaging voor elke vijverliefhebber? Helder en troebelvrij water. Van zwemvijver tot siervijver of Koivijver. U vindt bij ons duurzame oplossingen van verlichting tot pomptechnieken en filtersystemen van Heldervijveren.

heldervijveren
agriton
zwembadbenodigheden

UW ZWEMBAD OF ZWEMVIJVER HELDER HOUDEN? KOM GERUST EENS BIJ ONS LANGS, WIJ HELPEN U OM UW WATER TE ONDERHOUDEN EN PROBLEMEN TE VOORKOMEN OF OP TE LOSSEN.

bottom of page