top of page

Landbouwfolies, kalvermelkpoeders, maiszaden, graszaden en meer

Allround toeleverancier Aerts H.A.G.A.S voor agro-landbouw is sterk in leveringen en advies voor gewasbeschermingsmiddelen, landbouwfolies en stretchfolies, zaden, meststoffen, kalvermelkpoeders, mineralen, voedingsadditieven en supplementen. Wij bieden professioneel advies op maat van uw landbouw-, akkerbouw- of veeteeltactiviteiten om uw gewassen te planten, te laten groeien en te beschermen.

Gewasbeschermingsmiddelen

bayer
edialux pro
FMC
syngenta
belchim
basf
UPL
isagro
corteva
vivagro
certis
nufarm
adama
globachem
valent Biosciences
agrocentrum

Bayer

Als wereldwijde marktleider in gewasbeschermingsmiddelen en zaden gericht op duurzame landbouw heeft Bayer alle producten om uw planten te beschermen tegen ziekten en plagen.

 

Edialux

Edialux is een van Europa’s leidende verdelers van probleemoplossende producten in ongediertebestrijding.

 

FMC

Landbouwwetenschappelijk bedrijf FMC levert unieke innovatieve oplossingen en toepassingssystemen geworteld in wetenschap, veiligheid en duurzaamheid.

 

Syngenta

Syngenta biedt gewasbeschermingsmiddelen, zaden en geïntegreerde, innovatieve oplossingen voor telers overal ter wereld.

 

Belchim

Het Belgische bedrijf Belchim Crop Protection is innovatieve productleverancier met oplossingen voor onder meer akkerbouwgewassen en groenten-, fruit- en sierteelten.

 

BASF

BASF helpt landbouwers duurzaam met innovatieve oplossingen om gewassen gezonder en sterker te maken, oogstopbrengsten te verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

 

UPL

UPL is wereldwijde leverancier van duurzame landbouwproducten en progressieve oplossingen met o.a. gewasbeschermingsmiddelen, biostimulanten en zaden.

 

Isagro

Isagro landbouwproducten zijn innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen voor de bescherming en voeding van gewassen.

 

Corteva

Met afgestemde oplossingen in gewasbescherming van Corteva bent u verzekerd van uw gewasopbrengst en een bescherming tegen de belangrijkste ziektes.

 

Vivagro

Vivagro biedt biobased gewasbeschermingsproducten om gewassen op natuurlijke wijze te doen groeien, te beschermen en te versterken, met oog voor het milieu, de landbouwer en de consument.

 

Certis

Certis heeft een assortiment gewasbeschermingsproducten voor de sierteelt, groenteteelt, fruitteelt, akkerbouw en aardappelteelt.

 

Nufarm

Nufarm is een wereldwijde speler in hoogwaardige gewasbeschermingsproducten voor landbouwers van herbiciden en insecticiden, tot fungiciden en plantengroeiregulators.

 

Adama

Met expertise en knowhow levert Adama oplossingen die voldoen aan de behoeften van de landbouwer om gewassen te beschermen en insecten, schimmels en onkruid uit de teelt te bannen.

 

Globachem

Agrochemisch familiebedrijf Globachem ondersteunt telers met innovatieve gewasbeschermingsmiddelen om hun gewassen gezond te houden.

 

Valent BioSciences

Het aanbod van Valent BioSciences omvat een breed gamma van gepatenteerde en milieuvriendelijke producten om uw gewassen te beschermen.

 

AgroCentrum

Om een optimale plantgezondheid te bereiken, gaat AgroCentrum non-stop op zoek naar producten om landbouwers te helpen hun gewassen en planten te beschermen.

Landbouwfolies, stretchfolies - kuilnetten en zandzakken

Agrarische folies worden voornamelijk ingezet om ruwvoeder gedurende langere tijd te beschermen tegen weersinvloeden en vocht. Zo kunt u de kwaliteit van het voeder behouden. Wij kiezen hierbij resoluut voor topkwaliteit met RKW en SLH Films en Polybale landbouwfolies en stretchfolies om de vocht- en zuurstofbarrière hoog te houden.

RKW.PNG
SLH.PNG
hyplast

Voor kuilnetten en zandzakjes hebben wij een uitgebreid assortiment.
De standaard maten zijn 6*10m, 8*10m, 9*10m, 10*10m, 10*12m, 10*15m, 8*15m, 12*15m, 15*16m.

polybale

Zaden

Wij presenteren u een compleet assortiment zaden van de meest gekende Europese kwekers en verdelers. Dit assortiment omvat een selectie van standaard zaden uit de beste kwaliteit die u kunt vinden, waarbij alle zaden getest worden in een officieel landbouwonderzoek. Zo bent u als teler gegarandeerd van de hoogste en meest betrouwbare gewassen.

 

Teelten:
 

 • Grasmengsels

  • Blijvend grasland

  • Tijdelijk grasland

  • Groenbemesters en EAG mengsels

 • Maiszaden

  • Snijmais

  • Korrelmais

 • Graangewassen

  • Zomergranen en wintergranen

 • Groenbemesters

  • Japanse haver

  • Tagetes

  • Gele mosterd

  • Bladrammenas

  • Wikken

  • Facelia

  • Mengsels

 • Eiwithoudende gewassen

  • Klavers

  • Erwten

  • Veldbonen

  • Luzerne

limagrain
KWS
DLF
DSV
syngenta
Jorion-Philip-seeds
lidea-seeds
pioneer
barenbrug
dekalb
asgrow
deltapine
Gewasbeschermingsmiddelen
Landbouwfolies en stretchfolies
zaden

Meststoffen

Naast losse meststoffen kunnen we ook een blending van verschillende componenten bieden om in te spelen op de voedingsnoden van uw teelt. Deze meststoffen kunnen we los, in vrac, bigbags of geblazen in silo leveren.

eurochem
K+S
yara

Kalk

Voor een optimale bodem kunnen we u voorzien van vochtige, droge of gekorrelde kalkhoudende producten.

Mineralen, voedingsadditieven en voedingssupplementen

Kalvermelkpoeders

Een maximum aan veiligheid en duurzaamheid primeert voor de kalveren in uw veehouderij. Wij bieden hiervoor een assortiment aan kalvermelkpoeders aan van Nutriprof en Denkavit.

nutristart
nutriprof
kalvermelk
denkavit

Om ervoor te zorgen dat dieren een optimale voeding krijgen, kan het nodig zijn voer aan te vullen met mineralen, voedingsadditieven en/of -supplementen. Dit kan met losse producten of met likbassins en likemmers.

ostrea-zeeschelpenkalk_edited.png
bicarz
bicarz
mineralen nutriprof
nutriprof
meststoffen-kalk
mineralen

ADVIES NODIG BIJ LANDBOUWFOLIES, KALVERMELKPOEDERS, MAISZADEN OF GRASZADEN? CONTACTEER ONS GERUST OF KOM LANGS.

bottom of page