top of page
dierenvoeders

ALLE DIERENVOEDERS
Kwaliteitsvoeders voor vogels, katten, honden, schapen en geiten

Het juiste hondenvoer, kattenvoer of kippenvoer kiezen?

Daarvoor moet u bij  Aerts H.A.G.A.S zijn. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan hondenvoer, kattenvoer, kippenvoer en ander vogelvoer, voeders voor knaagdieren, kalkoenen, eenden, schapen, geiten en paarden. Alle voeders in onze rekken spelen in op de nutritionele behoeften van uw dier. Voor elke levensfase, van start en groei tot leg-, kweek- en onderhoudsfase hebben wij alles in huis. We kiezen bewust voor diervoeders van kwaliteit, waarbij de grondstoffen zorgvuldig gekozen werden en alle vitaminen, additieven, aminozuren en sporenelementen perfect op punt staan. Ook wij willen het beste voor uw dier!

Versele-Laga voer voor honden en katten

versele-logo
happy life
happy life
happy life

Schotel uw hond of kat kwaliteitsvolle voedingsproducten van Versele-Laga voor, met de grootste zorg samengesteld en voorzien van de beste ingrediënten. Voor een gezond, evenwichtig en veelzijdig leven, van de eerste stapjes tot senior op rust, aangepast aan de behoeften, leeftijd en smaak van uw hond of kat.

happy life
lara
variety.PNG

Deli-Nature voor kalkoenen, eenden, kippen, schapen en geiten

logo Deli Nature

Vogelliefhebbers en vogelkwekers vinden in Deli-Nature dierenvoeder van Belgische topkwaliteit. De Deli-Nature of ‘delicatesses from nature’ specifieke mengelingen met zongerijpte granen en zaden bevatten dan ook alle essentiële voedingscomponenten waaronder vetstoffen, proteïnen, mineralen en vitamines die vogels nodig hebben voor een optimale groei, ontwikkeling, gezondheid en prestatievermogen. Naast strenge kwaliteitscontroles springt Deli-Nature er ook tussenuit met hun onevenaarbaar productieproces: de zaden worden zo’n 3 keer grondig gereinigd met als resultaat de zuiverste mengelingen die u op de markt kunt vinden! Maar ook voor schapen en geiten heeft Deli-Nature kwaliteitsvoeders, volledig afgestemd op alle nutritionele behoeften en voor elke levensfase van uw dier.

deli nature
deli nature
deli nature
deli nature

LOBO hondenvoer

logo-lobo

Fokkers, kynologen, dierenartsen, nutritionisten en andere deskundigen staken de koppen bij elkaar om tot smakelijk, calorierijk en licht verteerbaar LOBO kwaliteitsvoer voor honden te komen. Dit natuurlijke hondenvoer is zo samengesteld dat ze een complete maaltijd voor uw viervoeter vormen, boordevol alle essentiële voedingsstoffen en verrijkt met een selectie supplementen. LOBO hondenvoeding draagt bij aan de conditie, de huid en de vacht van uw hond.

LOBO
Aerts HAGAS Dierenvoeder
ADVIES IN ONZE WINKEL!

VOOR WELKE DIERSOORT, RAS, LEEFTIJD OF NODEN U OOK DIERVOER ZOEKT: AERTS H.A.G.A.S GEEFT U MET PLEZIER PROFESSIONELE RAAD OP DIERENMAAT!

bottom of page