top of page
Autumn Sky

GAZONZADEN, BLOEMZADEN, VELDBLOEMENMENGSELS, FAUNAMENGSELS EN MEER

Op zoek naar tuinzaden, bloemzaden, kruidenzaden of groentezaden voor uw tuin?

Aerts H.A.G.A.S beschikt over een ruim assortiment aan zaden met de beste selectie van rassen. Bijdragen aan meer biodiversiteit doet u met een keuze uit ons veldbloemenmengsels en natuurmengsels, aantrekkelijk voor bijen en bestuivers. Ook faunamengsels als voedergewas voor herten, reeën, fazanten, patrijzen, … zijn bij ons te vinden.

 

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan gazonzaden, aanbevolen in sectoren als tuinaanleg, openbaar groen en sportvelden. Deze zijn afkomstig van Europa’s grootste kweekbedrijven, waar mengsels worden geselecteerd volgens de hoogste rassenlijsten. Zo bent u er zeker van dat uw gazonzaden voldoen aan de hoogste normen. Zaden voor uw siergazon, speelgazon, sportgazon of gazon voor schaduw, droogte, hoogte, betreding, extensief onderhoud en andere doeleinden.

zaden

Advanta

Advanta van Limagrain is gespecialiseerd in kant-en-klare graszaadmengsels en veldbloemzaden. Voor elke bodem en toepassing bieden zij passende oplossingen.

 

Barenbrug

Wereldwijd wordt Barenbrug gazonzaad gebruikt voor openbaar groen en tuinen met mengsels voor de meest uiteenlopende toepassingen, eisen en verwachtingen van eindgebruikers.

 

Johnsons

Johnsons voert grasonderzoek op topniveau en biedt breed inzetbare graszaadmengsels voor de hoogste zaaizaadkwaliteit op gazons en plantsoenen.

Horti Tops
 

Horti Tops is een bekend merk van zaden van hoge kwaliteit. De kwaliteit van de zaden wordt met veel aandacht en moderne technieken getest op zuiverheid en kiemkracht.

advanta
barenbrug
johnsons
HortiTops-logo
New Growth

OP ZOEK NAAR DE BESTE GAZONZADEN, VELDBLOEMMENGSELS, BLOEMZADEN OF FAUNAMENGSELS. U VINDT HET BIJ AERTS H.A.G.A.S. VRAAG ONS GERUST OM PASSEND ADVIES!

bottom of page