top of page
meststoffen tuin

EEN RUIM GAMMA POTGROND EN MESTSTOFFEN VOOR ELKE TUINIER

Meststoffen

Op zoek naar organische, chemische of chemisch gecoate meststoffen? Vanuit de professionele markt bieden we u een assortiment tuinmeststoffen aan van uiterst hoge kwaliteit, samengesteld om te voldoen aan de hoogste technische normen voor uw bloemen, planten en/of gazon. We trachten aan de hand van een bodemanalyse tot het perfecte product met de juiste samenstelling te komen op maat van uw tuin. Ontdek ons uitgebreide assortiment, ook voor de ecologische en biologische tuinier.

DCM staat voor hoogwaardige, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen met organische en organisch-minerale meststoffen en de beste potgronden.

 

Ecologisch tuinieren? ECOstyle producten zijn milieu- en diervriendelijk. Ze vormen een compleet assortiment voor de tuinliefhebber die zijn steentje wil bijdragen aan een groene toekomst.

 

Heeft uw gazon nood aan kalk of extra zorg nodig? Viano producten worden in België gefabriceerd.

 

Compo Expert zorgt voor een optimale groei van uw gewassen, met kwaliteitsvolle meststoffen, biostimulanten, sporenelementen en bodemverbeteraars.

 

Haifa is toonaangevend expert in gespecialiseerde plantenmeststoffen en levert uitzonderlijke plantenvoedingsproducten, met een bewezen toegevoegde waarde voor uw gewassen.

 

Fertigreen is een kwaliteitsmerk met een uitgebreid aanbod in minerale meststoffen, organische meststoffen en bodemverbeteraars aan een uitstekende prijs/kwaliteit.

dcm-logo
ecostyle
viano
compo-expert
haifa
fertigreen

Potgrond, turf en bodembedekkers

Met een ruim assortiment aan potgrond en turf beschikken wij over een zorgvuldig uitgekozen selectie producten waarbij grondstofkeuze prioriteit heeft, van terras en serre tot moestuin en tuin. Naast potgrond en substraten kunnen we u ook helpen aan bodemverbeteringsmiddelen met grondstoffen van uiteenlopende origine, plantaardige, dierlijke en reststromen.

Eeckhaudt biedt een variatie aan kwaliteitspotgrond onder de naam Verta en hoogwaardige turf van Novobalt.

 

DCM kwaliteitspotgrond zorgt voor een optimale groei, waarbij u uw planten ook minder water moet geven.

 

Van universele potgrond voor huis en tuin met de beste prijs/kwaliteitverhouding tot meer gespecialiseerde varianten: kies de Agaris potgrond die bij uw gewassen passen.

eeckhaudt
dcm-logo
agaris
DCM
Gardener

OP ZOEK NAAR DE BESTE POTGROND, MESTSTOFFEN, TURF OF BODEMVERBETERINGSMIDDELEN? LAAT U ADVISEREN DOOR AERTS H.A.G.A.S!

bottom of page