top of page
Tuingereedschap

ALLE BENODIGDHEDEN, ONDERHOUDSPRODUCTEN, WERKSCHOENEN, LAARZEN EN REGENKLEDIJ VOOR IN DE TUIN
Van beregeningsmateriaal en onkruidverdelging tot rattenvergif en tuingereedschap.

 

Zelf uw tuin snoeien of besproeien? Wij hebben alle tuinbenodigdheden!

De juiste tuinbenodigdheden in de hand of aan de voeten kunnen een wereld van verschil maken. Zo worden lastige tuinklussen met professionele tuingereedschappen plots een plezier! Aerts H.A.G.A.S beschikt over een ruim assortiment aan hoogwaardig tuingereedschap van Gardena en Felco.

  • Haagscharen en snoeischaren

Felco snij- en snoeigereedschap is gemaakt voor de meest veeleisende en perfectionistische eindgebruiker om strak, vlot en nauwkeurig te scheren, snijden of snoeien.

  • Ander tuingereedschap

Schoppen, harken, vorken, rieken, schoffels, graskantstekers, potplanters, grasrijven, grasnivelleer rijven en nog veel meer tuingereedschap.

  • Tuinberegening

Druppelbevloeiing en beregeningsmateriaal om planten waar en wanneer nodig te bevochtigen.

logo felco
logo gardena

Werkschoenen en laarzen van Dunlop & Gevavi

logo dunlop

Een uitgebreid gamma aan werkschoenen en laarzen voor hobby en tuin vindt u bij ons, met een voetje voor in comfort en bescherming. De strenge EU-normen op vlak van veiligheid zijn onze standaard. Zowel Gevavi als Dunlopboots zijn hoogwaardige laarzen voor particulier en professional. Voor elke toepassing hebben we een aangepast model. Ook voor kleine voetjes hebben we kinderlaarzen in ons assortiment.

Mos van tegels verwijderen of vliegende mieren bestrijden: alle onderhoudsproducten voor de tuin

Wij bieden alle producten voor de bestrijding van ziekten en plagen voor bloemen, planten en gazon.

Tip! Breng zeker een staal mee van uw plaaginfectie. Zo kunnen wij u de gepaste producten aanreiken.

 

Ook aan ongediertebestrijding van knaagdieren, kakkerlakken, zilvervisjes, vliegen, muggen, mieren en ander ongedierte kunnen wij u helpen. We gaan samen met u op zoek naar de gepaste producten, met een keuze uit ecologische en traditionele oplossingen en geven advies op maat.

  • Edialux

Edialux presenteert een compleet assortiment aan verantwoorde oplossingen voor de tuinliefhebber: van onkruid-, ziekte- en insectenbestrijders tot rattenverdelging, met chemische, maar ook plantaardige en biologische producten.

 

  • BSI Products

Mos, een groene aanslag, onkruid, insecten, … BSI Products lost huis- en tuinproblemen op, waarbij hun bestsellers als Bio Kill en Empress Garden hun doeltreffendheid al ontelbare keren bewezen hebben.

 

  • Solabiol

Last van onkruid en mossen, de buxusmot, bladluis of andere plagen in uw tuin: dankzij de onderhoudsproducten van Solabiol kunt u uw tuin op een natuurlijke manier verzorgen en beschermen.

logo edialux
logo-bsi
solabiol
werkschoenen
dunlop boots
Gegavi GS4800
gevavi
gegavi-boots.png

Waterdichte regenkledij en praktische handschoenen

sioen

Een uitgebreid gamma van Sioen regenkledij helpt u om het meest gure regenweer te trotseren en houdt u droog. Maar waarin Sioen nog het meest verschilt is dat deze regenkledij soepel, licht, waterdicht en ademend is. Zo geniet u steevast van een aangenaam comfort. Met onze handschoenen steekt u met een gerust hart de handen uit de mouwen!

dunlop boots

TUINGEREEDSCHAP OF ANDERE TUINBENODIGDHEDEN NODIG? BRENG EEN BEZOEKJE AAN AERTS H.A.G.A.S EN LAAT U ADVISEREN!

bottom of page