top of page
houtpellets

HOUTPELLETS

Houtpellets van Granelco

Granelco houtpellets hebben een optimale verbranding, laag asgehalte en hoog energetisch vermogen. Deze houtpellets zonder chemische toeslagstoffen zijn vervaardigd uit zuiver zaagsel van harshoudende bomen. Bestel tijdig uw Granelco houtpellets, ook mogelijk aan huis te leveren.

Hardhoutbriketten

Agricon hardhoutbriketten zijn het alternatief voor het gebruikelijke brandhout. Dat heeft zo zijn voordelen: een langere brandduur en een aangename warmte, een laag CO2-gehalte en minder as en stof. As kan dienen als compost of humus in de tuin. Hardhoutbriketten zijn bovendien steeds verpakt: handig in verbruik en netjes te stockeren.

granelco
agricon

Nachtbriketten

Agricon nachtbriketten met hard geperste schors doen wat het zegt: ’s nachts blijft dit natuurlijke materiaal smeulen, zodat uw kachel heel de nacht op temperatuur blijft, ’s morgens kunt u er onmiddellijk hout op leggen en is uw kachel in geen tijd lekker warm.

briketten_agricon
nacht_briketten
briketten_agricon
briketten_agricon

GRANELCO HOUTPELLETS, HOUTBRIKETTEN, STOOKHOUT OF NACHTBRIKETTEN KOPEN? SPRING BINNEN BIJ AERTS H.A.G.A.S EN LAAT U ADVISEREN!

bottom of page