top of page
Gewasbeschermingsmiddelen

ALLES VOOR TUINONDERHOUD, VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN TOT MESTSTOFFEN

Zaden

Meststoffen

Plantenvoeding is een must om planten te laten groeien en bloeien. Dankzij degelijke meststoffen geeft u planten meer weerstand, met minder kans op ziekten. Bij Aerts H.A.G.A.S vindt u het complete aanbod aan organische, chemische, gecoate en biologische meststoffen.

fertigreen
compo-expert
viano
ecostyle
dcm-logo
haifa

Gazonzaden

Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuw gazon of het onderhouden van een bestaand gazon, voor een professional is het van cruciaal belang om te kiezen voor de beste gazonzaden, afgestemd op de locatie om de gewenste resultaten te behalen voor uw klant. De gazonzaden van Aerts H.A.G.A.S zijn afkomstig van kwekers die de hoogste kwaliteit handhaven en waarvan de zaden geselecteerd zijn in testcentra en instituten op ziektegevoeligheid, weerbaarheid en resultaat.

advanta foto gras
advanta

Substraten

Potgrond en turf

Voor alle beplantings- en tuinwerken hebben wij de juiste potgrond en turf beschikbaar. Hierbij kiezen we steeds topproducten die verschillen van de standaard door grondstofkeuze voorop te stellen.

dcm-logo
agaris
verta en novabolt
barenbrug
eeckhaudt

Bodemverbeteringsmiddelen
 

Buiten potgrond en substraten beschikken we ook over een aanbod aan grondverbeteraars, met een gevarieerd aanbod aan grondstoffen van diverse origine, plantaardige, dierlijke en reststromen. Voor een sterkere inworteling en een optimale groei zijn bodemverbeteringsmiddelen onmisbaar.

Veldbloemen en natuurmengsels

Het inzaaien van veldbloemen en natuurmengsels kunnen de biodiversiteit een handje helpen en zijn ook het perfecte alternatief voor een strak gazon, vaste planten of bestrating.

veldbloemen
advanta

Druppelbevloeiing

dcm bodemverbeteraar
ecostyle bodemverbeteraar

Extremere weersomstandigheden en langere periodes van droogte vragen meer dan ooit om doeltreffend waterbeheer om tuinen in goede conditie te houden. Druppelbevloeiing en besproeiing zijn hierbij uitgelezen oplossingen. Het is echter cruciaal om ook de aanleg zorgvuldig voor te bereiden en uit te voeren. Wij helpen u hier graag bij.

Besproeiing van tuin

Tuinbenodigdheden

Boompalen

Ons standaardassortiment boompalen met geschilde en gefreesde palen zijn beschikbaar in diverse afmetingen en diktes. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor acacia palen en kastanje hekwerk, post- en railsystemen en paardenafsluitingen.

boompalen

Sierstenen en kiezels

Aerts H.A.G.A.S is het adres voor kwaliteitsvolle tuinbenodigdheden voor professionals, van bindmateriaal en heideschermen tot snoeimaterialen.

Met een compleet gamma aan sierstenen en kiezels kunnen wij u ongetwijfeld helpen aan de juiste maten, die we kunnen aanleveren in bigbags of vrac. Vraag ons zeker naar ons uitgebreide aanbod en de leveringsmogelijkheden.

Biologische bestrijding:

koppert

De wereld van nuttige insecten en predatoren draait op volle toeren. Hierbij kunnen we voor verschillende plagen, ecologische en biologische oplossingen aanbieden.

koppert foto

Gewasbeschermingsmiddelen

Als tuinonderneming is het onderhoud van stadstuinen, parktuinen of landschapstuinen dagelijks een uitdagende onderneming. Klanten zijn vandaag veeleisend als het gaat om een perfect groen gazon en mooie planten. In een perfect onderhouden tuin is er geen plaats voor onkruid of plagen. Tegelijk gaat er meer en meer aandacht naar ecologie in en rond de tuin, met duurzame manieren om aan tuinonderhoud te doen en schimmels, ziekten en plagen een stap voor te zijn. Kies voor de juiste standaard, biologische of ecologische gewasbeschermingsmiddelen voor het tuinonderhoud en laat u adviseren door Aerts H.A.G.A.S.

bayer
edialux pro
FMC
syngenta
belchim
basf
UPL
isagro
corteva
vivagro
certis
nufarm
adama
globachem
valent Biosciences
agrocentrum

Bayer

Als wereldwijde marktleider in gewasbeschermingsmiddelen en zaden gericht op duurzame landbouw heeft Bayer alle producten om uw planten te beschermen tegen ziekten en plagen.

 

Edialux

Edialux is een van Europa’s leidende verdelers van probleemoplossende producten in ongediertebestrijding.

 

FMC

Landbouwwetenschappelijk bedrijf FMC levert unieke innovatieve oplossingen en toepassingssystemen geworteld in wetenschap, veiligheid en duurzaamheid.

 

Syngenta

Syngenta biedt gewasbeschermingsmiddelen, zaden en geïntegreerde, innovatieve oplossingen voor telers overal ter wereld.

 

Belchim

Het Belgische bedrijf Belchim Crop Protection is innovatieve productleverancier met oplossingen voor onder meer akkerbouwgewassen en groenten-, fruit- en sierteelten.

 

BASF

BASF helpt landbouwers duurzaam met innovatieve oplossingen om gewassen gezonder en sterker te maken, oogstopbrengsten te verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

 

UPL

UPL is wereldwijde leverancier van duurzame landbouwproducten en progressieve oplossingen met o.a. gewasbeschermingsmiddelen, biostimulanten en zaden.

 

Isagro

Isagro landbouwproducten zijn innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen voor de bescherming en voeding van gewassen.

 

Corteva

Met afgestemde oplossingen in gewasbescherming van Corteva bent u verzekerd van uw gewasopbrengst en een bescherming tegen de belangrijkste ziektes.

 

Vivagro

Vivagro biedt biobased gewasbeschermingsproducten om gewassen op natuurlijke wijze te doen groeien, te beschermen en te versterken, met oog voor het milieu, de landbouwer en de consument.

 

Certis

Certis heeft een assortiment gewasbeschermingsproducten voor de sierteelt, groenteteelt, fruitteelt, akkerbouw en aardappelteelt.

 

Nufarm

Nufarm is een wereldwijde speler in hoogwaardige gewasbeschermingsproducten voor landbouwers van herbiciden en insecticiden, tot fungiciden en plantengroeiregulators.

 

Adama

Met expertise en knowhow levert Adama oplossingen die voldoen aan de behoeften van de landbouwer om gewassen te beschermen en insecten, schimmels en onkruid uit de teelt te bannen.

 

Globachem

Agrochemisch familiebedrijf Globachem ondersteunt telers met innovatieve gewasbeschermingsmiddelen om hun gewassen gezond te houden.

 

Valent BioSciences

Het aanbod van Valent BioSciences omvat een breed gamma van gepatenteerde en milieuvriendelijke producten om uw gewassen te beschermen.

 

AgroCentrum

Om een optimale plantgezondheid te bereiken, gaat AgroCentrum non-stop op zoek naar producten om landbouwers te helpen hun gewassen en planten te beschermen.

meststoffen tuin

OP ZOEK NAAR DE JUISTE SIERSTENEN, GRONDVERBETERINGSMIDDELEN OF BOOMPALEN? VRAAG RAAD AAN AERTS H.A.G.A.S!

bottom of page