top of page
Horti tuinbouw

HORTI-TUINBOUW

Gewasbeschermingsmiddelen, biologische bestrijding, biostimulanten

Als allround toeleverancier voor land- en tuinbouwers bieden we professioneel advies en een complete ondersteuning voor een optimaal rendement en een hoge kwaliteit van uw gewassen.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid aanbod aan gewasbeschermingsmiddelen, producten voor biologische bestrijding en biostimulanten met advies op maat staan we keer op keer garant voor een uitstekende service en vlotte levering. Naast chemische bestrijdingsmiddelen kunnen we u ook adviseren in biologische bestrijding, voor de bestrijding van plaaginsecten met hun natuurlijke vijanden.

G-038

Gewasbeschermingsmiddelen

bayer
edialux pro
FMC
syngenta
belchim
basf
UPL
isagro
corteva
vivagro
certis
nufarm
adama
globachem
valent Biosciences
agrocentrum

Bayer

Als wereldwijde marktleider in gewasbeschermingsmiddelen en zaden gericht op duurzame landbouw heeft Bayer alle producten om uw planten te beschermen tegen ziekten en plagen.

 

Edialux

Edialux is een van Europa’s leidende verdelers van probleemoplossende producten in ongediertebestrijding.

 

FMC

Landbouwwetenschappelijk bedrijf FMC levert unieke innovatieve oplossingen en toepassingssystemen geworteld in wetenschap, veiligheid en duurzaamheid.

 

Syngenta

Syngenta biedt gewasbeschermingsmiddelen, zaden en geïntegreerde, innovatieve oplossingen voor telers overal ter wereld.

 

Belchim

Het Belgische bedrijf Belchim Crop Protection is innovatieve productleverancier met oplossingen voor onder meer akkerbouwgewassen en groenten-, fruit- en sierteelten.

 

BASF

BASF helpt landbouwers duurzaam met innovatieve oplossingen om gewassen gezonder en sterker te maken, oogstopbrengsten te verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

 

UPL

UPL is wereldwijde leverancier van duurzame landbouwproducten en progressieve oplossingen met o.a. gewasbeschermingsmiddelen, biostimulanten en zaden.

 

Isagro

Isagro landbouwproducten zijn innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen voor de bescherming en voeding van gewassen.

 

Corteva

Met afgestemde oplossingen in gewasbescherming van Corteva bent u verzekerd van uw gewasopbrengst en een bescherming tegen de belangrijkste ziektes.

 

Vivagro

Vivagro biedt biobased gewasbeschermingsproducten om gewassen op natuurlijke wijze te doen groeien, te beschermen en te versterken, met oog voor het milieu, de landbouwer en de consument.

 

Certis

Certis heeft een assortiment gewasbeschermingsproducten voor de sierteelt, groenteteelt, fruitteelt, akkerbouw en aardappelteelt.

 

Nufarm

Nufarm is een wereldwijde speler in hoogwaardige gewasbeschermingsproducten voor landbouwers van herbiciden en insecticiden, tot fungiciden en plantengroeiregulators.

 

Adama

Met expertise en knowhow levert Adama oplossingen die voldoen aan de behoeften van de landbouwer om gewassen te beschermen en insecten, schimmels en onkruid uit de teelt te bannen.

 

Globachem

Agrochemisch familiebedrijf Globachem ondersteunt telers met innovatieve gewasbeschermingsmiddelen om hun gewassen gezond te houden.

 

Valent BioSciences

Het aanbod van Valent BioSciences omvat een breed gamma van gepatenteerde en milieuvriendelijke producten om uw gewassen te beschermen.

 

AgroCentrum

Om een optimale plantgezondheid te bereiken, gaat AgroCentrum non-stop op zoek naar producten om landbouwers te helpen hun gewassen en planten te beschermen.

Meststoffen

Enkelvoudige meststoffen voor de substraatteelt of spoorelementen. Samengestelde, gecoate of organische meststoffen voor de vollegrondsteelt of pottenteelt.

Tuinbouwfolies

Tuinbouwfolies zijn met een hoge waarde, sterk en betrouwbaar. Als het gaat over loopfolie, mulchfolie of condensfolie. Hierbij is steeds de juiste keuze naar sterkte, breedte en UV-index van belang. Hierbij geven wij u de beste mogelijkheden voor uw bedrijf.

hyplast
RKW.PNG
SLH.PNG

Tuinbouw beschermnetten

Om uw teelt te beschermen tegen zon, vogels, knaagdieren en vorst. Hiervoor bieden wij u een ruim aanbod aan verschillende beschermingsnetten en doeken.

Organic Vegetables

WENST U MEER INFORMATIE OVER ONZE GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN ANDERE PRODUCTEN? AARZEL NIET CONTACT MET ONS OP TE NEMEN OF ONS EEN BEZOEK TE BRENGEN.

bottom of page