top of page
boomkwekerij

ARBO-BOOMKWEKERIJ

Boomkwekerij

Voor de sier- en boomkwekerij vindt u bij ons een volledig assortiment van producten. Zoals gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, boomkwekerijbenodigdheden, bindmaterialen, spoorelementen, bio-stimulanten en biologische bestrijding.

Meststoffen

Uit het totale aanbod bieden wij u een gamma van organische – chemische – gecoate – vloeibare meststoffen aan. Door onze professionele aanpak bieden wij voor u een op maat gemaakte meststoffen per perceel of bedrijf naar de behoefte van de plant. Deze worden aangeleverd in Bigbags of vrac.

compo-expert
ecostyle
viano
fertigreen
deltachem
ICL

Gewasbeschermingsmiddelen

bayer
edialux pro
FMC
syngenta
belchim
basf
UPL
isagro
corteva
vivagro
certis
nufarm
adama
globachem
valent Biosciences
agrocentrum

Bayer

Als wereldwijde marktleider in gewasbeschermingsmiddelen en zaden gericht op duurzame landbouw heeft Bayer alle producten om uw planten te beschermen tegen ziekten en plagen.

 

Edialux

Edialux is een van Europa’s leidende verdelers van probleemoplossende producten in ongediertebestrijding.

 

FMC

Landbouwwetenschappelijk bedrijf FMC levert unieke innovatieve oplossingen en toepassingssystemen geworteld in wetenschap, veiligheid en duurzaamheid.

 

Syngenta

Syngenta biedt gewasbeschermingsmiddelen, zaden en geïntegreerde, innovatieve oplossingen voor telers overal ter wereld.

 

Belchim

Het Belgische bedrijf Belchim Crop Protection is innovatieve productleverancier met oplossingen voor onder meer akkerbouwgewassen en groenten-, fruit- en sierteelten.

 

BASF

BASF helpt landbouwers duurzaam met innovatieve oplossingen om gewassen gezonder en sterker te maken, oogstopbrengsten te verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

 

UPL

UPL is wereldwijde leverancier van duurzame landbouwproducten en progressieve oplossingen met o.a. gewasbeschermingsmiddelen, biostimulanten en zaden.

 

Isagro

Isagro landbouwproducten zijn innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen voor de bescherming en voeding van gewassen.

 

Corteva

Met afgestemde oplossingen in gewasbescherming van Corteva bent u verzekerd van uw gewasopbrengst en een bescherming tegen de belangrijkste ziektes.

 

Vivagro

Vivagro biedt biobased gewasbeschermingsproducten om gewassen op natuurlijke wijze te doen groeien, te beschermen en te versterken, met oog voor het milieu, de landbouwer en de consument.

 

Certis

Certis heeft een assortiment gewasbeschermingsproducten voor de sierteelt, groenteteelt, fruitteelt, akkerbouw en aardappelteelt.

 

Nufarm

Nufarm is een wereldwijde speler in hoogwaardige gewasbeschermingsproducten voor landbouwers van herbiciden en insecticiden, tot fungiciden en plantengroeiregulators.

 

Adama

Met expertise en knowhow levert Adama oplossingen die voldoen aan de behoeften van de landbouwer om gewassen te beschermen en insecten, schimmels en onkruid uit de teelt te bannen.

 

Globachem

Agrochemisch familiebedrijf Globachem ondersteunt telers met innovatieve gewasbeschermingsmiddelen om hun gewassen gezond te houden.

 

Valent BioSciences

Het aanbod van Valent BioSciences omvat een breed gamma van gepatenteerde en milieuvriendelijke producten om uw gewassen te beschermen.

 

AgroCentrum

Om een optimale plantgezondheid te bereiken, gaat AgroCentrum non-stop op zoek naar producten om landbouwers te helpen hun gewassen en planten te beschermen.

Biologische bestrijding:

koppert

De wereld van nuttige insecten en predatoren draait op volle toeren. Hierbij kunnen we voor verschillende plagen, ecologische en biologische oplossingen aanbieden.

koppert foto

Substraten:

Voor professionele boom- en pottenkweker bieden wij een gamma van substraten aan.

agaris
eeckhaudt

Potgrond en turf

Voor alle beplantings- en tuinwerken hebben wij de juiste potgrond en turf beschikbaar. Hierbij kiezen we steeds topproducten die verschillen van de standaard door grondstofkeuze voorop te stellen.

Bodemverbeteringsmiddelen
 

Buiten potgrond en substraten beschikken we ook over een aanbod aan grondverbeteraars, met een gevarieerd aanbod aan grondstoffen van diverse origine, plantaardige, dierlijke en reststromen. Voor een sterkere inworteling en een optimale groei zijn bodemverbeteringsmiddelen onmisbaar.

ecostyle bodemverbeteraar
dcm bodemverbeteraar
verta en novabolt

Groenbemesters en veldbloemen:

Gazonzaden

Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuw gazon of het onderhouden van een bestaand gazon, voor een professional is het van cruciaal belang om te kiezen voor de beste gazonzaden, afgestemd op de locatie om de gewenste resultaten te behalen voor uw klant. De gazonzaden van Aerts H.A.G.A.S zijn afkomstig van kwekers die de hoogste kwaliteit handhaven en waarvan de zaden geselecteerd zijn in testcentra en instituten op ziektegevoeligheid, weerbaarheid en resultaat.

advanta foto gras
barenbrug

Veldbloemen en natuurmengsels

Het inzaaien van veldbloemen en natuurmengsels kunnen de biodiversiteit een handje helpen en zijn ook het perfecte alternatief voor een strak gazon, vaste planten of bestrating.

veldbloemen
advanta
boomkwekerij

DE JUISTE BLADMESTSTOFFEN, SPORENELEMENTEN OF GECOATE MESTSTOFFEN GEBRUIKEN? AARZEL NIET ADVIES OP MAAT BIJ ONS IN TE WINNEN!

bottom of page